Lidt råkold morgen

Lidt råkold morgen, kom lidt sent afsted så trafikken på cykelstien var ret hæslig. Men så kan man lære det.

Morgen træning blev lidt kort, bare en omgang push ups.

Lørdags træning

Cardio træning – mtb i Tisvilde Hegn. Core træning, frie vægte og yoga – opskrift på en god lørdag. Vejret var helt forrygende

Core træning ligger nu fast, som fem sæt med push ups, sit ups, hund med hovedet ned og Squats.

Jule helvedet

Er gået lidt i stå i en kombination af råkoldt vejr, kuldskærhed, småskavanker og julestress. så det bliver ikke til meget træning eller snarere til rigtig meget ingen træning. Dagenes mål er at komme igang igen.

Det er lidt det samme hvert år julen kommer som en kvælende, modbydelig og stressfyldt tid. Den ondeste tid på året. Godt den snart er overstået. I år er så det andet i skyggen af C19 som heller ikke gør sagen bedre, med nødvendige restriktioner og de facto indespærring i vores forgyldte bure. Vi må meget men indespærret det er vi alligevel.

Kom endelig igang igen og det gik meget bedre end frygtet. Fik lavet Pull Ups, combo og planke. Og har det instantly meget bedre med mig selv. Morgenvægten er igen oppe i det røde felt, men det ordner sig – mangler 15 i at nå mål-vægten.

Så er tredie vaccine skud i armen

Har fået booster vaccine – og ja det gør lidt ondt at blive stukket, og her dagen derpå er jeg også ret splattet, har lidt feber og er lidt øm, men det går over og hvis vi skal have vores liv tilbage må vi allesammen tage os sammen og få det overstået.

September søndag i sommerhuset

Meget fantastisk tidlig efterårsvejr, som bliver i sommerhuset – der er nu et år indtil Cph half i 2022, og løbeformen er på et historisk low. Så i dag starter rejsen mod halv maraton. Først med stavløb, indtil vægten er noget længere nede. Og det går faktisk ok med vægten. Har reduceret med 4,2 kg og taber stabilt ca. 1 kg om måneden.

Det er nok en kombination af daglig cykel til og fra arbejde og øvrig regelmæssig motion – og så et fornuftigt og realistisk kost regime.

Regnvejr – så ved man hvem der er hvem

Efteråret er også med på cykelstien, så morgencykeltur var en våd omgang. Men der er så færre ude på cyklen – svagpisserne er ligesom skilt fra, det giver bedre plads til os andre, der er altid en up side.

Men alligevel stadig ok, man fortryder ikke en cykeltur – mens man glider forbi bilkøen. Jeg holder meget af at køre i min bil, men fatter ikke at folk gider køre bil i København. Byen er helt sandet til at vejarbejde, busbaner og mangel på helhedstænkning – og det er heller ikke super for cykler, men stadig bedre end at køre bil. Faktisk virker det som at Københavns Kommune har som mål at trafikken skal være rædsom for alle.

Morgen cykling

Det er godt at cykle til og fra arbejde, og relativ “gratis” motion. Men ikke uden torne, der er i det hele taget brug for at Hovedstaden prioriterer cykler frem for biler, det er desværre langt fra tilfældet hverken i København eller Gentofte, senest har Gentofte kommune indsnævret cykelstien på Bernstorffsvej for at lave svingbaner til højre sving. Uden samtidigt at trække cykel stoplinien frem. Det er i kategorien direkte cykelfjendsk. Men rimer desværre med at Gentofte er en en absurd cykel fjendtlig kommune. Og tænker man lidt frem vil trafik restriktionerne som med sikkerhed kommer i København, få en spill over effekt så der bliver brug for bedre forhold for cykler, ellers vil Gentofte sande til i bilkøer.