Noget om at løbe med stave

Er kommet godt igang med stav løb – mine nye løbevenner er Black Diamond kulfiber folde stave – som er valgt fordi det var dem jeg havde og som jeg bruger til vandre med, jeg har også et sæt ikke foldbare stave. Men de er ikke rigtigt egnede, eller også kan jeg bare ikke finde ud af at bruge dem rigtigt – anyway. Lessons noted

1. Det tager lidt tid at finde ud af teknikken – her er der heldigvis masser videoer at lade sig inspirere af og hvis man bruger stave til Nordic Walking er springet ikke super stort

2. Man skal snøre skoene og se at komme ud – og så drage sig nogle praktiske erfaringer

3. Accepter at det tager tid at lære at løbe på en ny måde og at det er ok

4. Blæs på hvad andre synes, hvis løb med stave er det, som gør det muligt at komme igang med at løbe igen, så kan “de” bare flette næbet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.