Noget om at være vegetar i hverdagen

For mig har en af udfordringerne ved at være vegetar været at få en varieret kostplan. Ikke ud fra et ernæringsperspektiv, det er ret enkelt at få styr på. Mere noget med at få noget forskelligt at spise, som også smager godt.

Hjemme hos os har vi valgt at lave en 5 dages menu, som vi så køber ind efter. Vi har nogle dogmer omkring planen: Det vigtigste dogme er at alt sammen er noget, som kan forberedes i løbet af weekenden, så vi i hverdagen bare skal varme retten og spise, det giver frihed til at  få trænet og andet. Samtidigt med at vi får en ordentlig kost.

i ugen som kommer, skal vi have. Morgen/formiddage/frokost/eftermiddag – følger jeg reboot with Joe. Aften måltiderne er de næste 5 dage græskartærte, kikærtesuppe, laks med avocado og spidskål, noget med squash.